ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

ПАЗАРУВАНЕТО ОТ INSIDEUSBG.COM Е МНОГО ЛЕСНО.

ТРЯБВА САМО ДА ИЗПЪЛНИТЕ СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:

 1. Изберете категория и стока, от която се интересувате. За да поръчате артикул от нашия онлайн магазин, трябва да се регистрирате или да влезете като гост. Ако сте регистриран потребител, ще можете да бъдете информиран за всички нови колекции, както и да получавате информация за промоции, оферти и намаления!
 2. Прегледайте избраните от вас продукти. Когато кликнете върху снимка, тя ще се увеличи и ще можете да видите в едър план продукта и размерите на разположение, номер на артикул и цената. Изберете продукт, добавете го в кошницата. След това можете или да продължите с покупките или да направите поръчка.
 3. Ако искате да продължите пазаруването, повторете този процес, ако желаете да направите поръчка, влезте с акаунта си или пазарувайте като гост.
 4. След като сте въвели данните си, проверете ги и натиснете „Потвърди".
 5. Решете дали искате да получите поръчката си в офис на куриер или предпочитате да се възползвате от доставка до адрес. Проверете дали правилно е посочен адрес за доставка и/или фактуриране.
 6. Изберете метод на плащане.
 7. Потвърдете поръчката като натиснете „ПОРЪЧАЙ".
 8. Ще получите съобщение на имейла си за потвърждение на поръчката и/или телефонно обаждане.

За Ваше удобство винаги може да следите статуса на поръчката от профила си в сайта ни. След направена поръчка ще се свържем с Вас за уточняване наличността на стоката, адреса и времето за доставка. След Вашето потвърждение поръчката е вече „Активна".

АНУЛИРАНЕ

Можете да се откаже те по всяко време от направената поръчка. Отказът на поръчка може да се направи с отказ по телефона или на имейл insideus.store@gmail.com За да е валиден отказът Ви, трябва да ни предоставите регистрационни имена в сайта ни, своя имейл, телефонен номер, номер на поръчка.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират, ако до 48 часа след постъпването на поръчката не въведете или изпратите коректните. Такива поръчки ще видите със статус "ОТХВЪРЛЕНА" и няма да бъдат изпълнени.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Какви начини на плащане мога да използвам за извършването на покупки?

Ние приемаме следните начини за плащане:

 • с наложен платеж при получаване на пратката.

Доставка и условия за доставка

Къде мога да получа своята поръчка?

Можете да я получите на избрания от вас адрес: домашен, служебен или до куриерски офис.

Колко време ще отнеме доставката на моята поръчка?

 • Доставките на територията на Република България се извършват от куриерски фирми „ЕКОНТ ЕКСПРЕС" или СПИДИ Може да изберете доставка до адрес или офис. Таксата за куриерската услуга е според официалната тарифа на „Еконт" или Спиди се заплаща от клиента. Ще получите обаждане по телефона, но по-вероятно SMS-текстово съобщение от куриерската фирма за точен ден на доставка и дължимата сума, ако сте се спрели на опцията с наложен платеж.
 • Стандартният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни изключение правят населени места, които се обслужват по график от Еконт или Спиди
 • Поръчки, постъпили в уикенда (събота и неделя), както и официални почивни дни (празници), се обработват понеделник или първия работен ден след празника. В период на отстъпки и специални предложения сроковете за доставка може да се променят.

Мога ли да следя статуса на поръчката?

Да, в раздел „МОЯТ ПРОФИЛ" ще можете да видите статуса на Вашата поръчка.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА INSIDE US

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Можете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в рамките на 30 дни от получаването му. Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля, свържете се с нас на тел: 0888209506.

Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане.

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 088 8209506 за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж и до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени).

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 088 8209506

ВРЪЩАНЕ

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 088 8209506. Ние ще Ви обясним как да попълните формуляра за връщане на продукт. Отново можете да го изпратите до адрес който ще Ви дадем като използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледа ме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 7 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN във формуляра за замяна и връщане.

Имаме само 2 важни условия:

 1. Артикулът да няма следи от третиране - да не е носен, пран и/или гладен
 2. Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и да бъде придружен с касова бележка, оригинални опаковки и етикети (без те да са свалени!).

Всички пратки преминават през нашия строг качествен контрол преди изплащането на сумите. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще Ви бъде изплатена по банков път в рамките на 7 работни дни.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ, БЕЗ ДА СТЕ ПОПЪЛНИЛИ ФОРМУЛЯРА ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ!

Благодарим Ви! :)